Bygghandel

Behöver du byggmaterial? Besök vår butik idag. Vi har allt till bygget!

Annahus har en omfattande bygghandel med brädgård i Alunda där du kan hitta allt från utvändiga och invändiga paneler till trägolv, isolering, takavvattning, tegel, leca, dörrar, fönster, väggpaneler, gipsskivor, OSB, plywood, underlagspapp, spik och mycket mer. Vårt sortiment omfattar allt du behöver för att komma igång med ditt bygge, oavsett om det är ett bostadshus, fritidshus, attefallshus, garage eller en tillbyggnad.

Besök gärna vår bygghandel med brädgård i Alunda. Vi har allt du behöver till ditt byggprojekt!
Kom direkt till butiken eller kontakta oss för en materialoffert. Nedan är några av de produkter vi erbjuder.

Butikens öppettider är 7-17 vardagar, lördagar 9-12.


Beställ en materialoffert

Besök vår butik idag för att se vårt omfattande utbud av byggmaterial och tillbehör, eller kontakta oss för en materialoffert så hjälper vi dig att få fram de produkter som du behöver till ditt bygge. Vårt team av erfarna medarbetare står redo att hjälpa dig med allt du behöver för att komma igång med ditt byggprojekt.
Vi har ett brett sortiment av byggmaterial för både små och stora projekt. Hos oss hittar du allt från utvändiga och invändiga paneler, trägolv, furugolv, råplan, slätpsont, pärlspont, planhyvlat och isolering till tegel, dörrar, fönster, väggpaneler, gipsskivor, OSB, plywood, armering och spik.

Vårt sortiment består av det mesta du behöver för att kunna bygga ditt hus. Har vi inte det du söker i vårt sortiment så tar vi hem det om möjligheten finns. Behöver du takavvattning, hängrännor eller stuprör så kan vi hjälpa dig med detta också.

Vi förstår att varje projekt är unikt och att varje kund har olika behov. Därför erbjuder vi också en personlig konsultation för att hjälpa dig att välja rätt produkter för ditt byggprojekt.

Besök oss idag eller kontakta oss för en materialoffert så hjälper vi dig att få det material du behöver till ditt byggprojekt

Utvändiga paneler

Invändiga paneler

Takpaneler

Socklar

Foder

List

Utvändig list Läkt

Utvändig list

Golv & Spontat

Speciallager

Råplan

Planhyvlat