Hus

Vi ritar och skräddarsyr Ert drömhus!

Vi har inga färdiga kataloghus utan här utgår vi från kundens egna önskemål vilket gör att varje hus är unikt. Vi bygger allt från små till stora bostadshus, fritidshus, garage, pumphus, maskinhallar och utbyggnader.

Bästa sättet att starta en dialog kring ett eventuellt kommande byggprojekt är att träffas för ett kort inledande möte. Ett första besök är förutsättningslöst och kostnadsfritt för er.

Om det vid detta möte finns ett underlag i form av tomtkarta, nedtecknade kravställningar, ritningar, bilder och önskemål (en A4-sida räcker), så har man kommit rätt långt fram i startledet.

Viktigt att ha tänkt igenom är också vad man önskar hjälp med: Bygglovshandlingar, lösvirkes- eller väggblocksleverans, göra något själv, delar där av eller hjälp med allt. Vi har en stor valfrihet vad gäller material och leveransomfattning vilket gör oss unika!

Och så gärna om det finns en önskad tidplan. Att ha i åtanke där är att bygglovsprocessen, och då inte minst avloppsfrågan, kan ta sin tid. Sedan ska projektet in i en eventuell produktionsprocess som bestäms efter det att bygglov är beviljat. Varje projekt är dock unikt och har sina egna förutsättningar. Om ni vill så hjälper vi till att förmedla hantverkare.

Efter ett första möte så vet vi mer och kan bedöma omfattning och komma med ett förslag till fortsatt arbetsgång. Om detta faller väl ut skriver vi ett avtal om omfattning och innehåll samt tar tillsammans fram underlag i dialog.

Vi ser till att Ert hus uppfyller Era drömmar och förväntningar!

Fritidshus

Vi bygger fritidshus efter det Du önskar. Nedanför ser du färdiga modeller som kan justeras för att passa dina behov.

Fritidshus 33

Ett litet fritidshus till det yttre – men förvånande välplanerat och stort till det inre! Arkitektritat naturligtvis, som Du kan placera var som helst i vårt land. Storstugan och köket har intim kontakt med de ovanliggande två sovloften. Ryggåstaket genom hela huset ger en skön rymdkänsla. Det finns till och med plats för tvättmaskin i WC/duschrummet. Uterummet med träaltan är en fin plats för avkoppling. Det här huset är lätt att förlänga och ändra personligt i övrigt – exempelvis om du vill ha större inomhus. Husets standard och materialval bestämmer Du själv.

Entrevåning
Boyta 33,1 kvm
Total boyta 51,8 kvm
Byggyta 49,8 kvm

fritidshus 71

Det här fritidshuset har det där extra, inget fattas – bo bra året runt om du vill! Fritidshus med 71 kvm boyta. Ryggåstaket i storstugan och köket ger härlig rymd och rummets generösa fönsterpartier ger mycket ljus och atmosfär. Köket är rejält med stor bardisk att sitta vid och dessutom en mycket rymlig matplats. Utomhus är den ordentligt tilltagna träaltanen sammanbunden med ett takskyddat uterum för både fint och dåligt väder. Inne och ute väljer Du eller ändrar, personligt som just Du vill ha – huset med eller utan bastu, burspråk, braskamin, valvöppning från entrén osv. Huset är arkitektritat i strikt svensk stil och smälter därför fint in i alla våra olika landskap.

Entrevåning
Boyta 71,0 kvm
Byggyta 86,5 kvm