Hur vi jobbar med prefabricerade stommar och väggar

Spara tid med prefabricerade väggblock till hus, stugor, garage, maskinhallar, skolor, fläktrum och mycket mer.

Annahus har sedan starten 1954 tillverkat husen i väggblock. Det vill säga att huset kommer till er som en byggsats. Det gör att ni sparar in tid vid monteringen och huset blir fort vädertätt.

Våra väggblock byggs i produktion med förberedda öppningar för fönster och dörrar så att det går lätt att montera dessa när husstommen är monterad. Vi säljer fönster från Traryd och Velfac och dörrar från Swedoor och Leksandsdörren.

Du som kund väljer själv vilken typ av panel du vill ha på dina väggblock. Vi kan ta fram den panel du vill ha i vårt egna hyvleri så vårt sortiment är oändligt.

Att bygga med en monteringsfärdiga väggblock blir både enklare oh snabbare än att använda sig av lösvirke. Det innebär mindre spill och kortare byggtid.

Vi ritar och bygger din husstomme precis som du vill att ditt hus ska se ut. Till husstommen som utgör husets bärande konstruktion, väggblock, takstolar, bjälklag, levererar vi material för fortsatt byggprocess på egen hand.

Fördelarna med ett stomrest hus är många. För oss är det viktigt att du får stöd tidigt i processen och kan skräddarsy vilka delar du vill ha hjälp med, samtidigt har du själv en god insyn samt kontroll över hur byggnationen fortskrider framåt. Meningen är att du ska ha en bra insyn och kontroll över hur bygget går.

Många av våra kunder köper färdigt utvändigt från oss. Det vill säga att vi tar in snickare som monterar husstommen och ni fortsätter som kund. Ni kan också välja att få det färdigt invändigt. Det är ni som kund som bestämmer hur mycket ni vill ha hjälp med. Vår flexibilitet gör att många kunder väljer oss.

Kontakta oss idag för att få hjälp med ditt nästa byggprojekt och upptäck varför så många kunder väljer Annahus-Tunastugan som sin personliga husleverantör.