Hyvleri

Vi tar fram profiler efter era önskemål!

I vårt egna hyvleri kan vi hjälpa dig efter dina behov. Vi har många års erfarenhet och ger dig en färdig produkt av bra kvalité. Vi på Annahus Tunastugan är stolta över vårt egna hyvleri och vår förmåga att skapa profiler efter era önskemål. Med många års erfarenhet inom branschen och en passion för att leverera hög kvalitet, kan vi garantera att ni kommer att bli nöjda med vårt arbete.

Vårt automatiserade hyvleri och vår flexibla produktion gör att vi kan erbjuda hyvlingstjänster i både stora och små serier. Vår utrustning gör det möjligt att skapa specialprofiler på listverk och paneler. Vi är duktiga på byggnadsvård och restaurering av Allmoge och Sekelskifteshus och kan hjälpa att matcha befintliga listverk och paneler vid renovering av äldre hus. Vi kan också tillverka skräddarsydda listverk för att passa din specifika byggnadsdesign och stil. Om du har en specifik profil som du vill ha tillverkad kan du skicka en provbit eller en ritning till oss, så tar vi fram listverk som passar perfekt till ditt projekt. Vi kan tillverka allt från golv- och taklister till fönsterfoder och dörrfoder. Vi kan ta fram tidstypiska trälister samt moderna golvprofiler. Vi har ett brett utbud av lister, paneler, socklar, foder och golv med mera, vilket gör att vi kan tillgodose dina behov oavsett vad du söker. Om du behöver listverk till ett modernt hem eller till ett hus i allmogestil så kan vi hjälpa dig.

Kontakta oss för en gratis konsultation

Beställ en panelprofil

Om du inte hittar en produkt som passar dina behov i vårt befintliga sortiment, tveka inte att kontakta oss. Vi kan ta fram önskad profil och tillverka precis det ni önskar. Vårt mål är att leverera en färdig produkt av hög kvalitet som uppfyller dina förväntningar.

Vi är övertygade om att vi kan leverera precis vad du söker. Kontakta oss för en gratis konsultation eller kom in med en provbit eller ritning från er originallist så hjälper vi er.

Vi har en flexibel produktion och kan erbjuda hyvlingstjänster i både stora och små serier. Vårt utbud av lister, paneler, socklar, foder och golv med mera är brett. Vi har tidstypiska trälister som passar perfekt i både äldre och moderna miljöer. Många av våra produkter finns på lager men har vi inte det tar vi fram ett stål till önskad profil och tillverkar det ni önskar.

Utvändiga paneler

Invändiga paneler

Takpaneler

Socklar

Foder

List

Utvändig list Läkt

Utvändig list

Golv & Spontat

Speciallager

Råplan

Planhyvlat