Takstolar

Takstolarna anpassas för att passa dina behov!

Vi tillverkar alla typer av takstolar: fackverk, ramverk, sax, pulpet samt specialtakstolar. Det enda ni som kund behöver göra är att tillhandahålla alla mått och gärna en skiss över takstolar till bygget, utifrån dessa uppgifter kan vår konstruktör sedan göra beräkningar och ritningar.

När det kommer till takstolar är det viktigt att de är anpassade för just ditt bygge och dina behov. Därför är det bra att vända sig till en pålitlig tillverkare för en bärande konstruktion som kan skräddarsy takstolarna efter dina önskemål. På Annahus Tunastugan tillverkar vi alla typer av takstolar så att det ska passa ditt specifika projekt.

För att kunna tillverka takstolar utifrån dina behov och önskemål behöver vi ha alla mått och gärna en skiss över takstolarna. Våra erfarna konstruktörer gör sedan beräkningar och ritningar utifrån dessa uppgifter för att kunna ta fram den typ av takstolar som passar just ditt bygge. Vi tillverkar allt från vanliga fackverk, ramverk, sax-, pulpet till specialtakstolar, allt för att passa din konstruktion.

Certifiering - för ett tryggt val

När det gäller certifiering av takstolar är det viktigt att de uppfyller EU:s hälso-, miljö- och säkerhetskrav. Därför är alla våra takstolar CE-märkta. På Annahus Tunastugan är vi noga med att hålla denna standard på varje takstol vi tillverkar för att du som kund ska kunna känna dig trygg i det hus du bygger och helt säker på kvaliteten.

Vi är kontrollerade och certifierade av Finotrol för konstruktion och tillverkning av takstolar, vilket är ett lagkrav sedan den 1 oktober 2010. Så oavsett om du behöver takstolar till ditt hus, fritidshus, garage eller attefallshus så är du välkommen att kontakta oss på Annahus Tunastugan för en gratis konsultation och offert.

Vi på Annahus-Tunastugan är experter med många år på nacken. Våra takstolar ritas och tillverkas av duktiga snickare och konstruktörer. Vi tillverkar takstolar för alla slags tak, samt takstolar som är speciellt anpassade för installation av solpaneler.

Vi är engagerade i miljön och är stolta över att använda PEFC-certifierat virke i våra produkter. Vi skapar takritningar och takstolsritningar i ritprogrammet Pamir för att säkerställa att takstolarna passar perfekt till ditt bygge. Vi använder spikplåt från MiTek för att säkerställa högsta kvalitet och säkerhet i våra takstolar.

Kontakta oss för en gratis konsultation

Beställ takstolsoffert

Att beställa en takstolsoffert från oss på Annahus är enkelt. Du fyller bara i formuläret på denna sida med de uppgifter som behövs för att vi ska kunna ta fram en offert som är anpassad efter dina behov och önskemål. När du skickar in formuläret kommer vårt team att granska dina uppgifter och återkomma till dig med en prisuppgift och annan relevant information.

Vi förstår att det kan kännas överväldigande att beställa takstolar, men vi finns här för att hjälpa dig genom hela processen. Om du har några frågor eller behöver hjälp kan du alltid kontakta oss på telefon eller e-post. Vi svarar gärna på dina frågor och hjälper dig att välja rätt takstol för ditt byggprojekt.

Med våra takstolar kan vi leverera limträ, stålbalkar, råspontluckor, beslag och mer. Vänligen kontakta oss för offert.

Vi på Annahus är stolta över att erbjuda högkvalitativa takstolar. Vi har lång erfarenhet av att tillverka takstolar i olika storlekar och former, så vi är säkra på att vi kan ta fram en lösning som passar just dina behov. Tveka inte att kontakta oss idag för en gratis konsultation eller för att beställa din takstolsoffert.

Vill du ha hjälp? Kontakta oss på 0174-120 37 eller maila PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AYW5uYWh1cy5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5pbmZvQGFubmFodXMuc2U8L2E+

Tass 1Tass 2Tass 3Tass 4Tass 5Tass 6Tass 7
Some fields are not valid
Takstolsoffert